Noutăți

Videoconferința ROINVEST

Agenția de presă News.ro, împreună cu PLURIVOX și Team Innovation Media au organizat, în data de 15 octombrie, Videoconferința ROINVEST, în prezența Premierului României, Ludovic Orban, care a deschis evenimentul și a participat timp de patruzeci de minute la dezbatere.

Discuțiile au fost axate pe planurile de investiţii ale statului şi ale companiilor private în actuala criză generată de pandemia de coronavirus pentru susţinerea dezvoltării afacerilor şi a economiei în general.

Au fost alături de noi:

Marcel Boloş – Ministrul Fondurilor Europene, Guvernul României

Lucian BODE – Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Guvernul României

Liviu ROGOJINARU, secretar de stat pentru Mediul de Afaceri în Ministerul Economiei

Rozalia Pal – Country and Financial Sector Analysis, Banca Europeană de Investiții

Cristian Nacu – Senior country officer pentru România şi Republica Moldova al International Finance Corporation

Ionuţ Simion – Președinte AmCham

Ramona Jurubiţă – Preşedintele Consiliul Investitorilor Străini (FIC)

Horia Gustă – Preşedintele Asociaţiei Administratorilor de Fonduri din România

Rudolf VIizental – CEO, Fondator, ROCA Investments

Dragoş Roşca – Preşedinte Romanian Business Leaders (RBL) şi CEO al Delta Asset Invest

Cristian Păun – Preşedinte CA FNGCIMM

Dragoş Anastasiu – Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK)

Mai multe informații despre ce s-a discutat regăsiți aici: https://bit.ly/2FDPRIi

Videoconferința “Agriculture reloaded’

Agenția de presă News.ro, împreună cu PLURIVOX și Team Innovation Media au organizat în data de 6 octombrie 2020 Videoconferința „Agriculture reloaded”, în prezența ministrului Agriculturii, Adrian OROS.

Evenimentul și-a propus să aducă în discuție noi soluții pentru creșterea business-ului agricol, de la organizarea muncii și lanțului de prelucrare și valorificare a produselor până la noile tehnologii în agricultură și soluții de finanțare și dezvoltare, precum și protejarea agricultorilor în fața unor condiții meteo extreme, cum a fost seceta din acest an.

La eveniment au luat cuvântul ministrul Agriculturii, Adrian Oros, Paul Eduard Kmen – Director General Adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), Claudiu Coadă – Director General Adjunct, Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), Călin Matei – director general adjunct Groupama Asigurări, Nicolae Sitaru – preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Porumb din România (APPR), Nicolae Vasile – preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR) şi Viorel Marin – preşedintele Asociaţiei Naţionale a Industriilor de Morărit şi Panificaţie (ANAMOB).

Mai multe detalii despre participanți și temele dezbătute regăsiți aici: https://bit.ly/2FdCzlA

 

Videoconferința „Produse românești în lupta cu Covid-19”

Agenția de presă News.ro, împreună cu PLURIVOX și Team Innovation Media au organizat în data de 2 iulie 2020 Videoconferința „Produse românești în lupta cu Covid-19”, cu participarea Secretarului de stat pentru Mediul de Afaceri, Liviu Rogojinaru.

Printre temele abordate s-au numărat: competitivitatea și calitatea produselor românești, încurajarea consumatorilor să aleagă produse Made in Romania, măsurile și strategiile aplicate de companii în criza generată de covid-19, metode inteligente interne și europene de susținere a produselor autohtone, etc.

La eveniment au luat parte oficiali din Ministerul Economiei și Ministerul Agriculturii, șefi de companii du tradiție, antreprenori care au conceput produse românești destinate combaterii coronavirusului, reprezentanți ai mediului universitar, precum și ai asociațiilor care promovează produse autohtone. Mai multe detalii despre participanți și temele de discuție regăsiți aici: https://bit.ly/3hPVeRz

Videoconferința „Energie la tine acasă”

Agenția de presă News.ro, împreună cu PLURIVOX și Team Innovation Media au organizat în data de 2 iunie 2020 Videoconferința „Energie la tine acasă”, cu participarea Secretarului de stat pe Energie din Ministerul Economiei, Niculae Havrileț.

În cadrul evenimentului au fost dezbătute teme de actualitate din sectorul energetic, printre care:

  • Măsurile luate de companii în criză generată de pandemia de Covid-19 şi cele la nivel strategic naţional.
  • Preţul petrolului şi gazelor naturale şi influenţa lor asupra companiilor şi consumatorilor în actualul context generat de criza Covid 
  • Cum va fi afectată industria extractivă? Ce se va întâmpla cu investiţiile preconizate? Dar cu exploatarea gazelor din Marea Neagră?
  • Transportul de gaze şi integrarea cu piaţa regională – interconectivitatea. Investiţii în infrastructură.
  • Strategia energetică a României – Trebuie iar refăcută? Când va fi aprobată? Cum va fi influenţată de UE Green Deal şi criza coronavirusului?
  • Liberalizarea pieţei şi oferte către consumatori – furnizorii de energie vin la tine acasă cu noi contracte. Cum alegem furnizorul de energie electrică şi gaze naturale?

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul RomgazTransgazNova Power&GasFPPG, iar partener media a fost Profit.ro. Mai multe detalii despre participanți și temele de discuție regăsiți aici: https://bit.ly/2RQfYhG

Dragi parteneri,

Criza sanitară de proporții pe care o parcurgem în prezent ne-a schimbat tuturor paradigma, atât la nivel personal, cât și profesional. Printre alte lucruri, ne-a amintit că oamenii se confruntă de multe ori cu aceleași probleme și sunt expuși acelorași provocări, indiferent de țară, vârstă, statut social sau profesie. Umanitatea a trebuit să se adapteze rapid noii realități și să găsească soluții eficiente pentru a putea continua. Deși afectate la rândul lor, numeroase business-uri au reușit să-și continue activitatea, dând dovadă poate mai mult ca oricând de versatilitate și creativitate.

Dincolo de coordonatele geografice obișnuite, se prefigurează astfel un teritoriu care capătă tot mai multă greutate, și acela este Online-ul. El pare capabil să ne găzduiască pe toți, indiferent de mărime 🙂

Așadar, voiam să vă informăm că și noi, PLURIVOX, suntem complet operaționali în online, în regim „work from home”, între orele de lucru obișnuite, de la 09:00 la 18:00, pentru a ne deservi clienții actuali.

Așadar, dacă aveți nevoie de ajutorul nostru în proiectele dvs de marketing și comunicare, ne găsiți în continuare la telefon, pe Whatsapp, Skype și pe email.

În final, dorim să împărtășim cu dumneavoastră un scurt citat din romanul Robin Crusoe, care ne vorbește despre exil: „Am învățat să mă uit mai mult la partea pozitivă a situației mele, și mai puțin la cea negativă, și să mă aplec mai mult asupra a ceea ce-mi place decât asupra a ceea ce-mi doresc: și acest lucru mi-a adus uneori atâtea mulțumiri secrete, că nici nu le pot exprima”.

Multă sănătate și să rămâneți teferi și nevătămați!

Alte știri

Cristian Dimitriu, jurnalist cu peste 20 de ani de experiență în presa de agenție, pornește pe calea antreprenoriatului și-și lansează propria agenție de PR, Plurivox, titrează paginademedia.ro Jurnalistul a trecut de partea PR-ului în urmă cu doi ani, când a preluat funcția de Head of Corporate, la GMP PR.  Dimitriu pornește pe noul drum alături de Cătălina Steriu, cu experiență în jurnalism și comunicare, care are 50% din business. Mai multe informații aici: Cristian Dimitriu, fost șef Mediafax și News.ro, își lansează agenție de PR

Cristi Dimitriu și Cătălina Steriu s-au întâlnit și au continuat să discute până la creionarea cadrului de funcționare Plurivox, o nouă agenție de comunicare ce se adresează, pe de-o parte, companiilor străine dornice să intre pe piața locală, și de cealaltă parte, companiilor locale, scrie IQads. Puteți consulta întregul interviu aici: Cristi Dimitriu și Cătălina Steriu, despre noua agenție Plurivox

Plurivox ocupă locul 6 din 20 în clasamentul celor mai vizibile agenții de PR în online și pe Facebook în luna ianuarie 2019, conform topului realizat pe baza datelor ZeList Monitor și fbMonitor, platforme de monitorizare și analiză ale companiei TreeWorks, citate de IQads. Vezi topul aici: Cele mai vizibile Agentii de PR in online si pe Facebook in luna ianuarie 2019

Plurivox ocupă locul 14 din 15 în clasamentul celor mai vizibile agenții de PR în online și pe Facebook în luna septembrie 2019, conform topului realizat pe baza datelor ZeList Monitor și fbMonitor, platforme de monitorizare și analiză ale companiei TreeWorks, citate de IQads. Vezi topul aici: Cele mai vizibile Agentii de PR in online si pe Facebook in luna septembrie 2019