Fondatori

This image has an empty alt attribute; its file name is Busy1-979x1024.png

Cristian DIMITRIU

Unul dintre cei mai reputați jurnaliști și CEO din presa românească, a intrat în presă în 1993. A impus, ca parte din echipa Mediafax, standarde înalte în ceea ce se numește jurnalism de agenție. A condus echipa redacțională a Mediafax din funcția de redactor-șef, în perioada 2004-2007. A fost director general Mediafax și ulterior la Agenția de presă News.ro până în 2017. A îndrumat din punct de vedere editorial produse media ale grupului Mediafax în perioada 2011-2015.

A organizat și moderat, începând din 2008, peste 200 de conferințe în domeniile bancar, energie, retail, construcții, auto, agricultură, transport&logistică, IT&C, turism, precum și evenimente pe teme de competivitate economică, fonduri europene, lobby, IMM, etc. la care au participat miniștri, parlamentari, președinți ai autorităților de reglementare, șefi de companii, reprezentanți ai administrației locale, finanțiști, bancheri, avocați, consultanți, etc.

Cătălina STERIU

Cu peste 15 ani de experiență în relații internaționale, comunicare, evenimente, PR, jurnalism și  consultanță comercială, acumulata în medii profesionale diverse, dintre care presă, diplomație, business, Cătălina a avut un parcurs profesional eclectic: și-a început cariera ca jurnalist în cadrul Agenției de presă Mediafax, după care a lucrat la Ambasada Franței în România. Din 2010 a intrat în comunitatea de afaceri franceză, alăturându-se echipei Camerei Franceze de Comerț și Industrie în România (CCIFER), unde a coordonat, din poziția de Manager de Evenimente, cele mai complexe proiecte, fiind implicată de asemenea și pe plan strategic. În 2015, a urmat cursurile unui EMBA în cadrul Ecole Supérieure de Commerce de Paris (ESCP Europe).

Peste 1.000 de evenimente organizate

Sute de companii sprijinite în demersurile lor de dezvoltare în România